Έγινε μέλος: Απρ 15, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 15, 2016

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από τους Α. Σιδηρόπουλο και Ν. Σαββόπουλο, με την αρχική επωνυμία Σιδηρόπουλος-Σαββόπουλος Ο.Ε. με αντικείμενο την εμπορία εγχώριων και εισαγόμενων ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων. Ήταν η συνέχεια μιας μακροχρόνιας παράδοσης των οικογενειών των ιδιοκτητών.

Η έδρα της βρίσκεται στον Κολωνό (Αθήνα) σε εγκαταστάσεις 1200τμ. που διαθέτουν 500τμ. ψυκτικών χώρων. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας η εταιρία εξειδικεύτηκε στο Ελληνικό κελυφωτό φιστίκι και δημιούργησε ειδική μονάδα διαλογής και επεξεργασίας με σύγχρονο εξοπλισμό. Έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, το 2002 εφάρμοσε σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Τα προϊόντα που πλέον προσφέρονται σε ποικίλες συσκευασίες είναι κάθε είδους ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα καθώς και καφές (Ελληνικός, Φίλτρου και Espresso σε διάφορες ποικιλίες και αρώματα). Μια καινοτομία είναι και η παραγωγή εξειδικευμένων συσκευασιών, όπως γυάλινα βαζάκια ξηρών καρπών για mini bars ξενοδοχείων. Οι πελάτες που εξυπηρετεί είναι super markets, μικρές αγορές, κάβες, καταστήματα ξηρών καρπών και καφέ, ξενοδοχεία, και γενικά HO.RE.CA.

Παράλληλα η εταιρία συνεχίζει να αναλαμβάνει την επεξεργασία και συσκευασία private label προϊόντων για λογαριασμό πελατών της. Από το 2009 η εταιρία έχει μπει δυναμικά και στο χώρο των εξαγωγών. Η εταιρία σήμερα, έχοντας μετονομαστεί πλέον σε 2SFOODS, εισέρχεται και στον τομέα των retail δημιουργώντας το δικό της brand name στους ξηρούς καρπούς, το snuts και στον καφέ τον Espresso IO.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer