Έγινε μέλος: Απρ 15, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 15, 2016

Ιδρυτής της εταιρίας 3 STARS είναι ο κος Ρωσσόπουλος Χάρης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και αθλητής επί σειρά ετών, με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό. Η εταιρεία 3 STARS ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάρτιο του 1974 με πρώτο μέλημα την κατοχύρωση της επωνυμίας στο υπουργείο εμπορίου και με αντικείμενο κατασκευής όργανα γυμναστικής για το σπίτι.

Ακολουθώντας τις ανάγκες του ελληνικού χώρου το έτος 1978 ξεκίνησε την κατασκευή μηχανημάτων γυμναστικής σε επίπεδο εξοπλισμού γυμναστηρίων και σταδίων. Το έτος 1980 παράλληλα με την κατασκευή ξεκίνησε και την εμπορία αθλητικών ειδών πραγματοποιώντας δικές της εισαγωγές από χώρες της Ευρώπης. Το έτος 1983 η εταιρεία άρχισε τη συνεργασία της με τους δημόσιους φορείς και παράλληλα επεκτάθηκε στην εισαγωγή και ειδών χιονοδρομίας δύο εκ των μεγαλυτέρων στον παγκόσμιο χώρο με αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα μέχρι και σήμερα. Επίσης το ίδιο έτος εισάγει εξοπλισμό ενόργανης γυμναστικής για τα δημόσια εθνικά γυμναστήρια.

Έκτοτε η εταιρία δεν σταμάτησε την ανοδική της πορεία επεκτείνοντας τις εισαγωγές της σε Εξοπλισμούς για γήπεδα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ, Τέννις, Βόλεϊ, κλπ, Συνθετικούς χλοοτάπητες, Επιστρώσεις ταρτάν, Υλικά στίβου, Κερκίδες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Εξέδρες εκδηλώσεων, Ανυψωτικά μηχανήματα, Αθλητικά δάπεδα, Ξύλινα αθλητικά δάπεδα, Στρώματα Πάλης - Judo - Karate, Εξοπλισμούς κλειστών γυμναστηρίων, Εξοπλισμούς κολυμβητηρίων, Ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων, Video wall - matrix, Καθίσματα αθλητικών χώρων, Μηχανήματα σωματικής διάπλασης, Καρδιοαναπνευστικά μηχανήματα, Εξοπλισμούς Pilates, Yoga, Sauna, Υδρομασάζ - Solarium, Όργανα παιδικής χαράς, Πλακίδια ασφαλείας, Χυτά δάπεδα ασφαλείας, Εξοπλισμούς παιδότοπων, Πλωτές εξέδρες - προβλήτες, Ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη, Ανυψωτικά συστήματα φύλαξης σκαφών, Φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης, Εξοπλισμούς παραλίας, Τέντες, Ξύλινους οικίσκους.

Όλα αυτά τα χρόνια προσφοράς μας στον ελληνικό αθλητισμό είχαν σαν αποτέλεσμα την απόκτηση εμπειρίας στα είδη αυτά καθώς επίσης και την συνεργασία πολλών ετών με τους δημόσιους φορείς. Ανέκαθεν η εταιρεία φημιζόταν για τις συνεπείς παραδόσεις, την ποιότητα των προϊόντων της και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της. To έτος 2000 η εταιρία μας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2000 από τον κρατικό φορέα πιστοποίησης Ε.ΚΕ.Β.Υ.Λ. στις κατασκευές, στην εξυπηρέτηση αλλά και στην τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας.

Αντικειμενικός πρώτος στόχος της 3 STARS είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών και κατ' επέκταση η : Ικανοποίηση των πελατών από τα διατιθέμενα προϊόντα και υπηρεσίες . Συμφωνία με τις νόρμες ασφαλείας και αξιοπιστίας. Μείωση του κόστους και η βελτίωση της συνολικής αποδοτικότητας της εταιρίας. O Προϊστάμενος Διασφάλισης Ποιότητας τον οποίο έχει ορίσει η Διοίκηση της 3 STARS, έχει την αρμοδιότητα και δικαιοδοσία να επιβλέπει την υλοποίηση και την λειτουργία των ανωτέρω. Η εταιρία μας από τον Αύγουστο του 2008 ξεκίνησε στην Ιταλία την παραγωγή μηχανημάτων ενδυνάμωσης και ηλεκτρονικών μηχανημάτων που αφορούν την αεροβική άσκηση σε συνεργασία με τις εταιρείες ext3 και Runner με τις διακριτικές επωνυμίες για την ελληνική αγορά ext3 by 3 stars και runner by 3 stars. Όλος ο παραπάνω εξοπλισμός καλύπτεται από το σύστημα διασφάλισης ποιότητος EN ISO 9001-2008 το οποίο εφαρμόζει η εταιρεία μας.

Η εταιρία μας διαθέτει γραφεία άρτια εξοπλισμένα σε ηλεκτρονικό υλικό και διαθέτει κάθε άλλο υλικό για την σωστή λειτουργία της καθώς και υπαλλήλους με μακροχρόνια πείρα στο αντικείμενο μας, κατόχους ξένων γλωσσών, καθώς και συνεργάτη μεταφραστή. Επίσης η εταιρία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της. Διαθέτει αυτοκίνητα μεταφοράς για τις ανάγκες διάθεσης των ειδών και εργατοτεχνικό προσωπικό. Επίσης 2 αποθηκευτικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη και 1 στην Αθήνα.

Η εταιρία μας προσφέρει για όλα τα είδη την μεγαλύτερη χρονική ΕΓΓΥΗΣΗ από όλες τις εταιρίες της αγοράς, καθώς και service. H Διοίκηση 3 STARS θεωρεί ότι η ορθή πολιτική ποιότητας είναι η βάση για την παροχή άμεσης και υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Από την 1η Απριλίου 2013 η εταιρεία μας, 3STARS-Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., είναι επίσημος κατασκευαστής της Ι.Η.F. για τις εστίες Beach Handball "3S BEACH HANDBALL GOAL I.H.F"

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Κατασκευή, εισαγωγή και εμπορία Αθλητικού Εξοπλισμού, Εξοπλισμού Παιδότοπων και Παραλίας
Παραγωγός & Διανομέας: Αθλητικές Επιφάνειες & Τεχνητό Γρασίδι
Παραγωγός & Διανομέας: Όργανα Γυμναστικής

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer