Έγινε μέλος: Ιουλ 01, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Ακολουθώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εμπειρία και κυρίως με τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο και την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, καταφέραμε και διαθέτουμε, προϊόντα κρέατος, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε σήμερα μία μεγάλη γκάμα προϊόντων κρέατος, για τον επαγγελματία μέσα από ένα πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης.

Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση, αναζητώντας καινούριους δρόμους εξέλιξης στον ευαίσθητο χώρο των τροφίμων, των υπηρεσιών και των προϊόντων, που παρέχουμε. Η διασφάλιση της παραγωγικής διαδικασίας γίνεται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, όχι μόνο σε επίπεδο διαδικασιών παραγωγής, αλλά και σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. 

Οι υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής είναι άρτια εξοπλισμένες, ώστε να συνδυάζουν ηψηλή ποιότητα με παραγωγικότητα και να υποστηρίζουν κάθε νέα προοπτική στον τομέα της τεχνολογίας των τροφίμων.

Επιλέγουμε εκλεκτή πρώτη ύλη, χαμηλής περιεκτικότητας σε ζωικό λίπος, χωρίς καμία περαιτέρω χημική επεξεργασία. Με τον κατάλληλο τρόπο προετοιμασίας, έχουμε αποτέλεσμα, που χαρακτηρίζεται από υψηλή διατροφική αξία, απαράμιλλη νοστιμιά και αποτελεί κομμάτι ενός υγιεινού και ισορροπημένου διαιτολογίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer