Έγινε μέλος: Μαρ 05, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Με πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας στο δυναμικό της, η εταιρεία Α. Κρυώνης Μ. Ε.Π.Ε. (The Therapy Shop) είναι αφοσιωμένη σχεδόν εξολοκλήρου στην πρόληψη, τη θεραπεία, την υγεία της σπονδυλικής στήλης, τον ύπνο και την ευεξία.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ενεργητική αντιμετώπιση στην υγεία με ανάληψη ενεργού ρόλου στη διαδικασία αυτή, βασισμένη σε λύσεις αναίμακτες και αποτελεσματικές. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας αυτής, η εταιρεία εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει τις πολυθρόνες μασάζ της Interactive Health (USA), τις μόνες πολυθρόνες που είναι εγκεκριμένες από τον μεγαλύτερο οργανισμό χειροπρακτών - ορθοπεδικών, τον ACCO (American College of Chiropractic - Orthopedists), καθώς επίσης και τις πολυθρόνες μασάζ της Family Inada (Japan), εγκεκριμένες από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας, συμπληρώνοντας μια γκάμα προϊόντων κορυφαία σε ποιότητα και αξιοπιστία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακόμη, η εταιρεία κατασκευάζει και εμπορεύεται στρώματα και μαξιλάρια ορθοπεδικά και ανατομικά, συμπαγή ή με ελατήρια, απόλυτα οικολογικά, από φυσικά υλικά (καουτσούκ, κοκκοφοίνικα, βαμβάκι), για την καθημερινή φροντίδα και προστασία του μυοσκελετικού συστήματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer