Έγινε μέλος: Ιαν 12, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
2010
Εργαζόμενοι:
10-19

ΗΗ φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της Abouthotelier.com, βασίζεται στην μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της, στην λεπτομερή κατανόηση των αναγκών ενός προορισμού και στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών.

Για την εκπλήρωση του στόχου αυτού η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές με συνέπεια και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.

Πολιτική της εταιρείας είναι η επένδυση σε προσωπικό ανώτατης εκπαίδευσης, με πολυετή εμπειρία στις πιο σύγχρονες ειδικότητες  και τεχνολογίες.

Επιπρόσθετα, πιστεύουμε στην δημιουργία καλών σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων – στελεχών της εταιρίας με σκοπό την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουμε στην ελεύθερη ανάπτυξη του προσωπικού μέσα στην εταιρεία και στη δημιουργία δημιουργικών και παραγωγικών προσωπικοτήτων.

Εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι ο μεγάλος αριθμός του ικανοποιημένου πελατολογίου μας, φορείς  και ενώσεις απο όλη την Ελλάδα, Περιφέρειες και προπάντων ικανοποιημένοι ταξιδιώτες ,κάτι που αποσαφηνίζεται πλήρως στα σχόλια τους για τις υπηρεσίες μας.

Σχετικά με εμάς  

Τα κύρια μέλη της ομάδας AboutHotelier προέρχονται από ανθρώπους με ιδιόκτητα ξενοδοχεία και εμπεριστατωμένη γνώση και άποψη στον ξενοδοχειακό κλάδο. . Αξιοποιώντας τις ειδικές γνώσεις μας για τον τουρισμό και εξειδικευμένα τον χώρο του Hospitality, προσφέραμε στα καταλύματα, νέας γενιάς τεχνολογίες & καινοτομίες δημιουργώντας νέους τρόπους επικοινωνίας στους σύγχρονους ταξιδιώτες.  Αυτή η γνώση είναι πολύτιμη καθώς ενσωματώνεται στην αρχιτεκτονική και λειτουργική μοναδικότητα των προϊόντων AboutHotelier. Η εμπειρία μας σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου, είναι αυτή που μας δίνει Bonus επιλογών για σωστές προωθητικές κινήσεις. 

Η Αποστολή μας

 Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση των πελατών μέσα από τα έργα μας, τα οποία συνδυάζουν διαρκή & αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα. Εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι ο μεγάλος αριθμός του ικανοποιημένου πελατολογίου μας, το οποίο διαρκώς αυξάνεται. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις επικοινωνίας συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι βασικός στόχος της εταιρίας μας δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες άμεσης απόδοσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Η Abouthotelier.com, προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες λύση για διαδικτυακή εξέλιξη των τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Μέσω ενιαίας & ολοκληρωμένης πλατφόρμας All in one Hotelier, & την ανάπτυξη διαδικτυακών και κινητών εφαρμογών, το Internet και Social Media Marketing, η Abouthotelier διαμορφώει το μέλλον των επιχειρήσεων με βέλτιστα αποτελέσματα.
Πάροχος υπηρεσιών: Branding & Design
Πάροχος υπηρεσιών: Για την επίτευξη των στόχων που θέτουμε για κάθε ξενοδοχείο με το οποίο συνεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε ένα στρατηγικό πλάνο με το οποίο επιτυνχάνουμε τα σίγουρα αποτελέσματα. Ανταγωνιστική παρουσία του ξενοδοχείου στα online συστήματα, Παρακολούθηση - αξιολόγηση του σχεδίου αγοράς & Παροχή ανάλυσης του ανταγωνισμού, Τοποθέτηση της επιχείρησης στην αγορά & Επιλογή και ανάλυση διαδικτυακών καναλιών πωλήσεων είναι κάποιες απο τις υπηρσίες μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer