Έγινε μέλος: Ιουν 04, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Access Plus είναι μια καινοτόμα εταιρεία με έτος ίδρυσης το 2014.

Δημιουργήθηκε για να επιτρέψει στην ασφάλεια να συμβαδίσει με τα επίπεδα μιας τεχνολογικά αναπτυσσόμενης κοινωνίας.

Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, με υψηλό συναίσθημα της αφομίωσης στους στόχους της εταιρείας, την εμπειρία, τη γνώση και την υπευθυνότητα, παρέχει όλα τα αναγκαία εφόδια για μια σταθερή ανάπτυξη στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό.

Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας στην πώληση και παροχή προηγμένων συστημάτων κλειθροποιΐας, της δίνει τα απαραίτητα εφόδια, για την ανάληψη σύνθετων έργων, που υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόντουσαν δύο ή τρεις εταιρείες σε συνεννόηση.

Αντικείμενό της, η έρευνα νέων τεχνολογιών, η προμήθεια, η μελέτη έργων, η εγκατάσταση και συντήρηση, η εισαγωγή και η πώληση μηχανικών και ηλεκτρονικών συστημάτων πρόσβασης από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως.

Στόχος της Access Plus είναι η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση σε κάθε απαίτηση μιας τεχνολογικά εξελίσιμης επιχείρησης και το όνομά της να ταυτίζεται με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Έρευνα νέων τεχνολογιών, προμήθεια, μελέτη έργων, εγκατάσταση, συντήρηση, εισαγωγή και πώληση συστημάτων πρόσβασης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer