Έγινε μέλος: Ιουλ 13, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Ιουλ 14, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουλ 14, 2016
Αχαϊκή Πίτα
Αχαϊκή Πίτα
Αχαϊκή Πίτα

H πορεία της εταιρίας μας, ξεκινάει από το 1981 παράγοντας καθημερινά μέχρι και σήμερα χειροποίητες πίτες για σουβλάκι. Αποτελεί το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής της Πελοποννήσου με έδρα την Πάτρα.

Το 2006 μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κτίριο ανανεώνοντας το μηχανολογικό της εξοπλισμό έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση αλλά και τις αυστηρότερες απαιτήσεις των πελατών της.

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα, ακολουθώντας πιστά τον χειροποίητο τρόπο παραγωγής και με σταθερά βήματα, από το 2008 σας φέρνουμε στο σπίτι σας τα προϊόντα μας, μέσα από τους μεγαλύτερους ομίλους σούπερ μάρκετ.

Από τις αρχές του 2016 η εταιρία μας περνάει σε μια νέα εποχή, εγκαινιάζοντας επιπλέον κωδικούς, στοχεύοντας έτσι στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκάμας καινοτόμων αρτοσκευασμάτων.

Αυστηρά χειροποίητα με σεβασμό στην ποιότητα και τη γεύση από παράδοση , δίνουμε καθημερινά ζωή στη ζύμη . Όπως παλιά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer