Έγινε μέλος: Απρ 15, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 15, 2016

Η εταιρεία ACRILAN ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1980 από τον Θεόδωρο Τσακίρη ως μια μικρού μεγέθους παραγωγική μονάδα ακρυλικών λουτήρων. Το 1985 η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και μετέπειτα σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις (40.000 τμ. και 6.000τ.μ. στεγαζόμενοι χώροι) όπου έως και σήμερα στεγάζονται οι χώροι της παραγωγής, της αποθήκης, των εκθεσιακών χώρων, των γραφείων και της διοίκησης.

Η ACRILAN ΑΒΕΕ είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία που κατασκεύασε ακρυλική μπανιέρα υδρομασάζ το έτος 1988. Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή και απόλυτα εξειδικευμένη εμπειρία κατασκευάζει ακρυλικές μπανιέρες, υδρομασάζ και ντουζιέρες χρησιμοποιώντας ακρυλικό φύλλο το όποιο καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και τις απατήσεις που προσδιορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η κάλυψη των συγχρόνων αναγκών ακόμα και τον πλέον απαιτητικών πελατών παρέχοντας τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στην ACRILAN έχουμε αφιερώσει όλη την εμπειρία και την έμπνευσή μας στη μεταμόρφωση του νερού σε μέσο χαλάρωσης κι ευζωίας.

Τα προϊόντα μας αποτελούν μία προσιτή πρόταση απόλαυσης στην οποία η μορφή και η λειτουργικότητα συνυπάρχουν αρμονικά. Κάθε κατηγορία προϊόντων διακρίνεται για το μοντέρνο design, τον εργονομικό σχεδιασμό, την ποικιλία σε διαστάσεις και χρώματα, το άψογο φινίρισμα, τη λεία επιφάνεια και την ανθεκτικότητα των υλικών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer