Έγινε μέλος: Μάϊος 04, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μάϊος 04, 2016

Στην αλλαντοποιία της οικογένειας Παντέρη δημιουργούμε με αγάπη.

Προϊόντα που ξεχωρίζουν όπως ο παστουρμάς, το σουτζούκι, το προσούτο μοσχάρι, το σαλάμι αέρος, τα λουκάνικα, η γαλοπούλα και τα εξαιρετικής νοστιμιάς καπνιστά κομμάτια εκλεκτού κρέατος {μπριζόλα, κότσι, λαιμός, πανσέτα κλπ}, όλα όμως τα προϊόντα έχουν το άρωμα του εκλεκτού που το ορίζει η ποιότητα των πρώτων υλών, ο τρόπος παρασκευής.

Μια ευέλικτη σύγχρονη μονάδα παραγωγής στις υπηρεσίες σας.

Σε εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 6000 τμ. που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και με τεχνολογία νεότερης γενιάς, εφαρμόζοντας πιστοποιημένα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ΙSO 22000 & HACCP), προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας στον καταναλωτή: ποιοτικά αλλαντικά με αυθεντική γεύση.

Ακολουθώντας την άνοδο παγκοσμίως των πωλήσεων τροφίμων που απευθύνονται στη μουσουλμανική κοινότητα, η εταιρεία Παντέρη έγινε η πρώτη ελληνική βιομηχανία με πιστοποίηση HALAL. Ένας συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας, τεχνολογίας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για την δημιουργία του αλλαντικού των δικών σας απαιτήσεων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer