Έγινε μέλος: Δεκ 19, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Νοε 01, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Νοε 01, 2016
Έτος ίδρυσης:
1992

Η εταιρεία μας παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το έτος 1992 με έδρα το Παγκράτι της Αθήνας.

Από την αρχή, η επιλογή μας ήταν να επικεντρωθούμε στην αγορά του Food Service με προϊόντα που απευθύνονται σε χώρους μαζικής εστίασης, όπως Ξενοδοχεία, Catering κ.α. Με αυτόν τον στόχο, η προσπάθειά μας ήταν να κάνουμε μια σοβαρή και λεπτομερή έρευνα της αγοράς εξωτερικού προκειμένου να εντάξει η εταιρεία μας στην γκάμα της αξιόπιστα προϊόντα που συνδυάζουν την ποιότητα με την ανταγωνιστικότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εδραίωσή της στην ελληνική αγορά.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία κάνει δυναμική εμφάνιση και τον τομέα του Retail είτε με τα δικά της προϊόντα είτε δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της για Ιδιωτική Ετικέτα (PL) σε μια πλούσια σειρά προϊόντων.

Κερδίζοντας συνεχώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, το 2014 εντάξαμε στις δραστηριότητες μας και την ανασυσκευασία προϊόντων παρέχοντας στους συνεργάτες μας ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer