Έγινε μέλος: Απρ 15, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 15, 2016

Η ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία Ζαχαροπλάστη και Αρτοποιού προσφέροντας μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Στην πορεία της κατάφερε να καταξιωθεί ως πρωταγωνίστρια εταιρία στον κλάδο στην Ελλάδα και να είναι κύριος προμηθευτής Ζαχαροπλαστείων, Αρτοποιείων, Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών, Εργαστηρίων,  Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Χώρων Μαζικής Εστίασης.

  Η ΑΚΤΙΝΑ έχει ισχυρή παρουσία στην κατηγορία σοκολάτας, κουβερτούρας και απομιμήσεων, ενώ διαθέτει πλήρη σειρά πραλινών, σιροπιών παγωτού, ροφημάτων, μιγμάτων ζαχαροπλαστικής, επιδορπίων, κρεμών ζαχαροπλαστικής, φαρσιτούρων, βοηθημάτων ζαχαροπλαστικής και πρώτων υλών. Τα προϊόντα κυκλοφορούν με το σήμα της ΑΚΤΙΝΑ αλλά υπάρχουν και σειρές προϊόντων που διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες πελατών.   Η ΑΚΤΙΝΑ βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις ανάγκες των πελατών της, όλων των κατηγοριών, παρέχοντας διαρκή υποστήριξη και φιλική, άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Μέσα από τις ανάγκες των πελατών και τις νέες τάσεις που εμφανίζονται, γίνεται συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων τόσο στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες δραστηριοποίησης, όσο και σε νέες κατηγορίες προϊόντων. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελεί έναν από τους κύριους και συνεχείς στόχους της εταιρίας.   Εκτός από την κάλυψη της Ελληνικής αγοράς η ΑΚΤΙΝΑ έχει αναπτύξει και διαρκώς αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer