Έγινε μέλος: Αυγ 21, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Αυγ 31, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Αυγ 31, 2016

Η Alarmtech Εlectronics® δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων τα τελευταία 10 χρόνια. Δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες και πιστοποιήθηκε ως ΙΕΠΥΑ ( Ιδιωτική Επιχειρήση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ), ώστε να υλοποιεί κάθε απαίτηση του έργου, πραγματοποιώντας μια αποτελεσματική εγκατάσταση στον επαγγελματικό  ή στον ιδιωτικό σας χώρο, προσφέροντας τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς.                                                               

Η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια που διακατέχει το προσωπικό της εταιρίας μας είναι μερικά και συνάμα τα κυριότερα χαρακτηριστικά  αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την επιλογή σας αλλά και την επί σειρά ετών συνεργασία μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προστατεύσετε και να σιγουρέψετε την σωματική σας ακεραιότητα αλλά και την πολύτιμη περιουσία σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Συναγερμοί - Κάμερες - Θυροτηλεοράσεις - Κεραίες - Αναλώσιμα
Πάροχος υπηρεσιών: Ενισχυτές - Ηχεία - Βάσεις
Πάροχος υπηρεσιών: Επισκευή Η/Υ - Συντήρηση - Αναλώσιμα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer