Έγινε μέλος: Απρ 18, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 18, 2016

Η εταιρεία ALFA COLD είναι μία τεχνική κατασκευαστική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της βιομηχανικής ψύξης με κύριο έργο την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων αλλά και τον σχεδιασμό, μελέτη και κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων για Βιομηχανίες Τροφίμων.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μελετήσει το έργο σύμφωνα με τις ανάγκες σας, να σχεδιάσει αυτό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κανονισμού υγιεινής ( HACCP ) αλλά και τις προδιαγραφές που καθορίζουν οι κοινοτικοί και εθνικοί κανονισμοί και να κατασκευάσει το κτίριό σας αρχίζοντας από το οικόπεδο.

Η Εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις και την τεχνολογία στον χώρο των τροφίμων και μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες τεχνοοικονομικές λύσεις σε κάθε περίπτωση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Ψυκτικοί Θάλαμοι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer