Έγινε μέλος: Ιουν 06, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 06, 2016

Η εταιρεία ALMAR, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1995 από τον Λαδόπουλο Χρήστο ο οποίος με την 20ετή πείρα του στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου και σιδήρου, κατάφερε σε λίγα μόλις χρόνια να καθιερωθεί στον χώρο ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα.

Οι πρώτες εγκαταστάσεις της ALMAR βρίσκονταν στον Πειραιά στην οδό Ιθάκης 46. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, πρωταρχικός στόχος ήταν να επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό αποφέροντας την ιδανική παραγωγικότητα με αποτέλεσμα το κέρδος του πελάτη σε χρόνο και χρήμα. Με έμπειρο λοιπόν και εξειδικευμένο προσωπικό στο σχεδιασμό, στις κατασκευές και στην εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέρει ένα πλήρες έργο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.

Η ALMAR, επενδύοντας στη γνωριμία της με το κοινό μέσα από εκθέσεις, στη διαρκή ενημέρωση της και στην εξέλιξη της παραγωγής της, έφτασε στο σήμερα, όπου με 18 χρόνια πλέον πορείας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, με νέο οργανωμένο εργοστάσιο, με σύγχρονα μηχανήματα και με ατομα εξειδικευμένα συνεχίζει την ανοδική και επιτυχημένη πορεία της στον χώρο.

Η έδρα της εταιρείας ALMAR βρίσκεται στην οδό Φωκίωνος 48 στον Πειραιά όπου στον ίδιο χώρο στεγάζεται και έκθεση. H ALMAR ανακαινίζει πάνω από 12 ξενοδοχεία το χρόνο μικρής ή μεγάλης δυναμικότητας Η εταιρεία ALMAR έχει ανακαινίσει επίσης και τα εξής ξενοδοχεία του Ομίλου Grecotel : Athens Plaza στην Αθήνα , Olympia Riviera Resort και Olympia Riviera Thalasso στην Κυλλήνη, Corfu Imperial στην Κέρκυρα, Lacopetra Beach στην Κρήτη,CAPE-SOUNIO στο Σούνιο.

Η εταιρεία ALMAR έχει ανακαινίσει επίσης και τα εξής ξενοδοχεία του Ομίλου Μήτση : Rodos Maris και Rodos Village La Vita στη Ρόδο, Rinela & Serita στην Κρήτη, Hotel Family και Hotel Ramira-Norida στην Κω.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer