Έγινε μέλος: Δεκ 19, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Ιουν 10, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 10, 2016
Amass
Amass
Amass
Amass

Πέρασε μισός και πλέον αιώνας από την ημέρα που ο πατέρας μας ξεκίνησε τη δική του οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής επίπλων. Μεράκι, ζήλος και πάθος, ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας του και της επιχειρηματικής του εξέλιξης. Αξίες που γαλουχήθηκαν στη καρδιά της οικογενειακής μας επιχείρησης, που παρ’όλες τις αντιξοότητες των εποχών, κατάφεραν να σταθούν ακέραιες σε όλη τη διαδρομή και να εμφυσήσουν όλους μας. Συνέχεια αυτής της πορείας και φυσικής εξέλιξης είναι το δημιούργημα της AMASS. Μια σύγχρονη εταιρία, παραγωγική και εμπορική στο κλάδο του επίπλου και του φωτισμού, με έμφαση τόσο στον επαγγελματία του κλάδου της Eστίασης και του Tουρισμού, όσο και τους ιδιωτικούς χώρους. Η AMASS, τα τελευταία χρόνια επενδύει σε Έρευνα και Ανάπτυξη, προκειμένου να παράγει προϊόντα 100% φιλικά προς το περιβάλλον. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με κορυφαίους Έλληνες αρχιτέκτονες του σύγχρονου Design και παράγει προϊόντα στην Ελλάδα! Στην AMASS μπορείτε, επίσης, να βρείτε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου επιλεγμένα από διάσημους οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής, όπως είναι οι “efasma”, “ΤΟΝ a.s.”, “INFINITY Design”, “SOFTLINE”, SGAB” κ.α.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Καρέκλες & Σκαμπό για Μπαρ Παραγωγός: Τραπέζια για Μπαρ
Διανομέας: Καρέκλες & Καθίσματα Εστιατορίου
Παραγωγός: Τραπέζια Εστιατορίου
Παραγωγός & Διανομέας: Καναπέδες Διανομέας: Πολυθρόνες
Παραγωγός: Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου Τραπέζια Εξωτερικού Χώρου Ξαπλώστρες
Παραγωγός: Καρέκλες Δεξίωσης Τραπέζια Δεξίωσης Καρέκλες Συνεδρίου
Παραγωγός: Φωτιστικά Δαπέδου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Amass - Ένα όνομα δέσμευση για τα έπιπλα

Amass - Ένα όνομα δέσμευση για τα έπιπλα
Yachting Capital
Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης amass χρονολογείται εδώ και 45 χρόνια και πλέον έχει κατακτήσει την κορυφή στο κομμάτι του ξύλου, του επίπλου και των ξενοδοχείων, εστιατορείων και καφέ (HO.RE.CA).Αυτό που κάνει την Amass να ξεχωρίζει από...
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

HORECA 2015

HORECA 2015

Φεβ 06, 2015 - Φεβ 09, 2015

METROPOLITAN EXPO, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ

10η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer