Έγινε μέλος: Φεβ 10, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
1978

Η AMF ELECTRONICS δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1978 στον τομέα της εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Την τελευταία δεκαπενταετία, τμήμα της εταιρείας εξειδικεύεται στην λήψη, επεξεργασία και διανομή επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων καθώς και συστημάτων Pay TV, IP-TV, CCTV και UPS με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά, με εξαγωγές στα Βαλκάνια, Κύπρο και Βέλγιο.Τα προϊόντα της εταιρείας είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις τηλεοπτικές ανάγκες:

Λήψη

Πλήρες γκάμα προϊόντων για την λήψη επιγείων και δορυφορικών σημάτων

Επεξεργασία

Ολοκληρωμένες λύσεις Headend για όλες τις απαιτήσεις και απεριόριστους χρήστες για σύνδεση και με υπάρχοντα συστήματα διανομής.

Ευέλικτές μονάδες επεξεργασίας τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Δορυφορικά ή και επίγειων σήματα αλλά και σήματα εικόνας και ήχου από εξωτερικές πηγές (κάμερες, Video, info channel κλπ) παρέχονται σε οποιοδήποτε επιθυμητό συνδυασμό από μία και μόνο μονάδα, πλήρως ελεγχόμενη και επεκτάσιμη.

Συστήματα IP-TVΣύστημα Pay tv – Video On Demand – Παροχή και άδεια προβολής ταινιών - Κανάλι πληροφοριών

Δίκτυο Διανομής

Πλήρες γκάμα προϊόντων για την διανομή των ραδιοτηλεοπτικών σημάτων μέσω ομοαξονικού καλωδίου ή οπτικής ίνας σε δίκτυα διανομής από έναν έως χιλιάδες χρηστών.

Ξενοδοχειακές τηλεοπτικές συσκευές, smart ή και για interactive υπηρεσίες (συμβατές με συστήματα pay-tv) CCTV , συστήματα παρακολούθησης UPS.

Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει Eυρωπαϊκά UPS τεχνολογίας Line-Interactive, Online Performance και Online διπλής μετατροπής (μονοφασικής ή τριφασικής παροχής).

Ακόμα και στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, η AMF ELECTRONICS στη Ελλάδα θέτει τους κανόνες.

• Η μελέτη και ο σχεδιασμός οποιασδήποτε εφαρμογής παρέχονται δωρεάν

• Σε όλη την σειρά προϊόντων παρέχεται επίσης δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη και δύο χρόνια εγγύηση με δυνατότητα αντικατάστασης.

• Το τεχνικό τμήμα της AMF ELECTRONICS σε Αθήνα και στα κατά τόπους AMF Digital Stores απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους ηλεκτρονικούς μηχανικούς εκπαιδευμένους στις εγκαταστάσεις των αντιπροσωπευμένων οίκων και στο κέντρο εκπαίδευσης της AMF ELECTRONICS .

Επιπρόσθετα υιοθετώντας σύγχρονα συστήματα ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και ένα κομβικό δίκτυο προώθησης και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων και υπηρεσιών. Η συνεργασία της με περισσότερους από 250 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες συμβάλλει στην αμεσότερη παρακολούθηση των τοπικών αγορών και στην πληρέστερη εξυπηρέτηση των τελικών καταναλωτών.

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις πληρούν πάντοτε τις αυστηρές προδιαγραφές της AMF ELECTRONICS και φέρουν και την σχετική πιστοποίηση καλής λειτουργίας.

Η AMF ELECTRONICS έχουν έντονη παρουσία στο διαδίκτυο (www.amfelectronics.gr, www.digitalstores.gr, www.amfeshop.com ), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να πληροφορηθούν λεπτομερώς για τα προϊόντα της και την απόδοσή τους.

Εν κατακλείδι η AMF ELECTRONICS με τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει εξασφαλίζει το χαμόγελο τόσο στον επισκέπτη μίας τουριστικής μονάδος (χάρις στις δυνατότητες παροχών αλλά και της τέλειας εικόνας που του εξασφαλίζει ) αλλά και στη διαχείριση αυτής, μιας και της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με ελκυστικότατη αναλογία ποιότητας / κόστους, βιωσιμότητα και άμεσο service.

Ενδεικτικά η AMF ELECTRONICS χαίρει της εμπιστοσύνης και της αποκλειστική αντιπροσώπευση οίκων όπως Wisi (Γερμανίας με συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων, IPTV, Pay TV, προϊόντα οπτικών ινών), Hirschmann, Delta, Technisat, Astrο και Globo (Γερμανίας και Πολωνίας η τελευταία με συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων), FAGOR (Ισπανίας με συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων), HOIST-Locatel Hospitality Entertainment System (Γαλλίας με συστήματα Pay-TV, Video On Demand, High Speed Internet Access, παροχή δικαιωμάτων προβολής ταινιών), CommScope (Αμερικής με ομοαξονικά, UTP καλώδια και οπτικές ίνες), AEG Power Solutions και Infosec Communication (Γερμανία και Γαλλία αντίστοιχα με συστήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος UPS), KWS Electronic (Γερμανίας, με όργανα ποιοτικού ελέγχου ραδιοτηλεοπτικών σημάτων και αγωγών), και έχοντας αναπτύξει πλέον και δική της σειρά προϊόντων συστημάτων λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων με τον διακριτικό τίτλο της εταιρείας η AMF ELECTRONICS καλύπτει απόλυτα τους συνεργάτες της τεχνικούς και B2B, όχι μόνο από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και όσον αφορά τη μελέτη και σχεδίαση ειδικών εφαρμογών. Στρατηγικοί συνεργάτες στην προσπάθειά μας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων είναι οι SAMSUNG.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer