Έγινε μέλος: Απρ 18, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 18, 2016

Ο Όμιλος Ανδρομέδα είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιριών της Μεσογειακής Ιχθυοτροφικής βιομηχανίας, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και διαθέτει παγκόσμια εξαγωγική δύναμη.

Έχοντας καταφέρει να αναπτύσσεται δυναμικά από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, με την υποστήριξη της «Global Finance», μιας ανεξάρτητης επενδυτικής εταιρίας, και με την καθοδήγηση μιας εξαιρετικά έμπειρης διοικητικής ομάδας, η Ανδρομέδα εξελίσσεται σε έναν δυναμικό όμιλο εταιριών που έχει σκοπό να καθιερωθεί ως ο ηγέτης της Μεσογειακής Ιχθυοκαλλιέργειας.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Ομίλου Ανδρομέδα είναι η υψηλή ποιότητα και η πραγματική φρεσκάδα των προϊόντων της, που συνδυάζεται με ένα εξεζητημένο δίκτυο διανομής που πραγματοποιεί παραδόσεις των προϊόντων σε όλη την Ευρώπη μέσα σε μόλις 48 ώρες από την εξαλίευση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Ψάρια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer