Έγινε μέλος: Οκτ 15, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η AQUABLU® είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε θέματα τεχνολογίας περιβάλλοντος, εξειδικεύεται στην επεξεργασία πόσιμου και μη ποσίμου νερού εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους που απαιτούν οι ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιταγές σε θέματα περιβάλλοντος.

Η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία είναι για την AQUABLU® σαν δυο σταγόνες καθαρό νερό, η διαρκής έρευνα σε θέματα τεχνολογίας και η ανησυχία σε θέματα περιβάλλοντος ώθησαν την εταιρεία να κατέχει πολύ σύντομα πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα τεχνολογίας νερού.

Η AQUABLU® καινοτομεί στην επεξεργασία και παραγωγή παγωμένου και ανθρακούχου νερού προσφέροντας στον επαγγελματία την δυνατότητα να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο βελτιώνοντας την ποιότητα των προσφερόμενων αγαθών και την εταιρική του εικόνα.

Φροντίζει τον ιδιώτη με την μεγαλύτερη γκάμα συστημάτων, καλύπτοντας την κατοικία με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ξεκινούν από το πόσιμο νερό για την υγεία όλης της οικογένειας (πόση – μαγείρεμα) την προστασία συσκευών (πλυντηρίων - βρυσών) μέχρι και την αφαλάτωση σε εξαιρετικά δύσκολες περιοχές.

Η AQUABLU® πρωτοτυπεί και προσφέρει για την κατοικία εξελιγμένο εντοιχιζόμενο σύστημα επεξεργασίας νερού με δυνατότητα παγωμένου και ανθρακούχου.

Προτείνει τις υψηλότερες τεχνολογικά λύσεις σε θέματα αντίστροφης όσμωσης και αποσκλήρυνσης - εκεί όπου το νερό δείχνει τον σκληρό του χαρακτήρα.

Προσφέρει ενημέρωση δωρεάν για την ποιότητα του νερού κάθε ενδιαφερομένου πελάτη –συνεργάτη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer