Έγινε μέλος: Ιουν 05, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Arka Synthesis S.A. δραστηριοποιείται στις εφαρμογές των ελαφρών προεντεταμένων μεμβρανών και των εφελκυόμενων κατασκευών προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας.

Η μοναδικότητα των μορφών και η εξειδικευμένη επεξεργασία των κατασκευαστικών λεπτομερειών σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα των υλικών έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς στην πολυετή επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Στην πορεία του σχεδιασμού, το μελετητικό τμήμα της Arka Synthesis S.A. βρίσκεται σε σταθερή συνεργασία με τον Project Manager του έργου, με στόχο την διασφάλιση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων κάτω από διαδικασία άρτιου συντονισμού, αντιμετωπίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου.

Οι ευρηματικές συνθέσεις των εφελκυόμενων κατασκευών εντάσσονται ήπια στο περιβάλλον, όπου εφαρμόζονται αναδεικνύοντας αυθεντικές μορφές υψηλής αισθητικής, με μοναδική ελευθερία αρχιτεκτονικής έκφρασης και λειτουργικού περιεχομένου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο φυσικός φωτισμός διαχέεται στην επιφάνεια της μεμβράνης προσδίδοντας μια απαλή και ομοιογενή φωτεινότητα.

Τις νυκτερινές ώρες με τη βοήθεια τεχνητού φωτισμού, οι κατασκευές αναδεικνύουν εμφατικά τις μορφές τους σηματοδοτώντας τις εγκαταστάσεις, τις οποίες υποστηρίζουν.

Η διάρκεια ζωής των συστημάτων προεντεταμένης μεμβράνης ξεπερνά τα 20 χρόνια, διατηρώντας τις παραμέτρους ποιότητας και ασφαλείας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Σχεδιασμός, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη εφελκυόμενων κατασκευών

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer