Έγινε μέλος: Δεκ 19, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
2003

Η εταιρία Artsteel ιδρύθηκε και λειτουργεί από τα τέλη του 2003 διαγράφοντας μια ανοδικότατη πορεία στην κατασκευή ανοξείδωτων κατασκευών, εξοπλισμού μαζικής εστίασης, ανοξείδωτων ψυγείων και καταψυκτών, inox ειδικών ανοξείδωτων κατασκευών, βιτρινών ζαχαροπλαστικής, βιτρινών με corian, ψυγείων τοίχου, ψυχώμενων και θερμαινόμενων βιτρινών.

Όλα τα προϊόντα inox της παραγωγής μας κατασκευάζονται και σε ειδικές διαστάσεις, ενώ όλες οι ανοξείδωτες ειδικές κατασκευές υλοποιούνται με τεχνικές προδιαγραφές των τυποποιημένων κατασκευών.

Η εταιρεία συμμετέχει στα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα του κόσμου, προσπαθώντας να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις του κλάδου τη μαζικής εστίασης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 40 χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Γερμανία, Ηνωμένο βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ισραήλ και άλλες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer