Έγινε μέλος: Απρ 19, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 19, 2016

Η ARTWOOD ιδρύθηκε και ξεκίνησε την πορεία της το 2007 στα Τρίκαλα, είναι μια εταιρία που πρωτοπορεί, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο της κατασκευής προϊόντων ξύλου με τον άρτιο και πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Εργαζόμαστε πάντοτε στην κατεύθυνση της βελτιστοποίησης των διαδικασιών παραγωγής και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε προς τους πελάτες. Με βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία προσπαθούμε να βρισκόμαστε συνεχώς στην αιχμή των εξελίξεων στο χώρο του ξύλου, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε από τα κλασσικά μέχρι και τα πλέον εξεζητημένα προϊόντα.

Σήμερα πιστεύουμε πως δικαίως ανήκουμε στις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες του χώρου. Φυσικά η προσπάθειά μας να σας εξυπηρετούμε ολοένα και καλύτερα συνεχίζεται και αποτελεί την πυξίδα μας σε μια διαδικασία συνεχούς εξέλιξης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς σε ένα χώρο παραγωγής απόλυτα οργανωμένο και σύγχρονο. Αυτό μας προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία και τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της ποιότητας του τελικού προϊόντος. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις μας έχουν συνολική επιφάνεια 3.000 τμ.

SHOWROOM

Στην έκθεση που λειτουργεί δίπλα στον χώρο παραγωγής μπορείτε να δείτε από κοντά ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων μας και να σας εξηγήσουμε κάθε λεπτομέρεια γύρω από αυτά.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η καρδιά κάθε επιχείρησης δεν είναι άλλη από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή. Είμαστε περήφανοι που με μεράκι, εξειδίκευση και εργατικότητά προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer