Έγινε μέλος: Δεκ 19, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 01, 2017
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 01, 2017
Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.
Έτος ίδρυσης:
1963

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και εξακολουθεί να δημιουργεί στην Ελλάδα για περισσότερα από 50 χρόνια αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και αποτελεί μέλος του Ομίλου Heineken N.V. Το πρώτο εργοστάσιό της λειτούργησε στην Αθήνα το 1965 παράγοντας την μπύρα Amstel. Το 1975 εγκαινιάστηκε το δεύτερο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη και το 1985 αγοράστηκε το τρίτο, στη ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας. Από το 1993 λειτουργεί στη Λαμία η μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ιόλη. Σήμερα, ακολουθούμε μια ελληνική διαδρομή για την παραγωγή των προϊόντων μας, και υποστηρίζουμε την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Με κεντρικό μήνυμα το «Είμαστε Εδώ» υπογραμμίζουμε σε όλους τους τόνους τις βαθιές ρίζες που έχουμε δημιουργήσει στον τόπο αλλά και τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να παράγουμε, να επενδύουμε, να δημιουργούμε στη χώρα μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη
Ελλάδα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον 2011

Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον 2011
Το Great Place to Work ®  Institute είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης που βοηθά οργανισμούς να καθορίσουν, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσα από την...
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

HORECA 2015

HORECA 2015

Φεβ 06, 2015 - Φεβ 09, 2015

METROPOLITAN EXPO, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ

10η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer