Έγινε μέλος: Ιαν 12, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Atlas Group, δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν το σκοπό, να διανείμει τα εξαιρετικής καθαρότητας και ποιότητας προϊόντα της που προέρχονται από αυτά τα αγαθά.

Οι μόνες εκπτώσεις που υπάρχουν εδώ, είναι στις τιμές. Όπου αλλού, ο πήχης στήνεται όχι στο σύνηθες ή στο αποδεκτό, αλλά στο ανθρωπίνως δυνατό. Καθώς όλα γίνονται από ανθρώπους για ανθρώπους, εδώ μετρούν πριν από όλα, πρώτα απ΄ όλα και πάνω απ’ όλα, οι άνθρωποι. Ο σεβασμός στον πελάτη, στον συνεργάτη, στην άψογη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Στους δεσμούς που δημιουργούνται μετά από μια καλή συνεργασία, οι οποίοι υπερβαίνουν κατά πολύ την εμπορική ή επαγγελματική σχέση.

Με όπλο το πάθος για το διαρκώς καλύτερο, πτήση που δίνει νόημα στις πράξεις τους, δύο άνθρωποι, ενώθηκαν και δημιούργησαν την Atlas Group. Οι εξελίξεις υπήρξαν και συνεχίζουν ραγδαίες προς τα άνω, καθώς η εξαιρετική ποιότητα, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η απόλυτη ειλικρίνεια στη σχέση με τον πελάτη ανεξαρτήτως του μεγέθους του, ώθησαν και ωθούν την εταιρεία με ρυθμούς καλπασμού.

Θεωρούμε αποστολή μας την όλο και μεγαλύτερη προβολή της αξίας της μεσογειακής διατροφής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer