Έγινε μέλος: Ιουλ 27, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Σεπ 29, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Σεπ 29, 2016
Automotive Solutions ΕΠΕ
Automotive Solutions ΕΠΕ
Automotive Solutions ΕΠΕ
Automotive Solutions ΕΠΕ

Η Automotive Solutions ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, τους συσσωρευτές βαθιάς φόρτισης /εκφόρτισης, τα μηχανήματα πρασίνου & καθώς και φορτιστές όλων αυτών με κύριο γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Είναι μέλος του Ομίλου Καφούνη (BMW Motorsports, KidsCom, JAS Properties, κ.ά., διαθέτοντας παραρτήματα στην Κύπρο, Τουρκία και της ανήκει επίσης το Pro Shop στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, και για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας:

• Προσφέρει και αντιπροσωπεύει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη μεταξύ των οποίων EZ-GO, Cushman, Taylor Dunn, Melex, Electra κ.α..

• Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των χλοοκοπτικών μηχανημάτων της Ransomes Jacobsen στην Ελλάδα

• Αποκλειστικός αντιπρόσωπος μπαταριών Trojan στην Ελλάδα

• Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των controller Curtis στην Ελλάδα

• Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Segway στην Ελλάδα

• Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Zenith στην Ελλάδα

• Διαθέτει το πλέον αξιόπιστο Τμήμα Πωλήσεων

• Τεχνική βάση με μόνιμο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό

• Άρτια οργανωμένο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

• Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε 2 σημεία στην Αθήνα

• Διαθέτει πάντα πλήρες στοκ ανταλλακτικών & αξεσουάρ

• Αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα\

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, η Automotive Solutions δεν προσφέρει απλά ένα ηλεκτρικό όχημα που δήθεν τα κάνει όλα και καλά. Με τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων (άνω των 150) στην Ευρώπη, καθώς και με τουλάχιστον 50 οχήματα σε άμεση παράδοση ανά πάσα στιγμή, έχουμε τη δυνατότητα και τη τεχνογνωσία να εξετάσουμε προσεκτικά τις εφαρμογές που τα οχήματα καλούνται να ικανοποιήσουν, παραμέτρους όπως κλίσεις εδάφους, ωφέλιμο φορτίο, συνθήκες οδοστρώματος, συχνότητα χρήσεως, αυτονομία κλπ και κατόπιν να προτείνουμε το όχημα με τις πλέον κατάλληλες προδιαγραφές.

Συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες, τα υπάρχοντα γήπεδα golf  Ελλάδας και Κύπρου, και τις μεγαλύτερες εταιρίες και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού φορέα προσφέροντας ηλεκτρικά οχήματα γηπέδων Γκολφ, ξενοδοχείων και resorts, χλοοκοπτικά μηχανήματα, εξοπλισμό γηπέδων και εγκαταστάσεων γκολφ, ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, βιομηχανικά ηλεκτρικά οχήματα, τράκτορες αεροδρομίων, και συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης.

Ενδεικτικά μόνο τα τελευταία χρόνια έχουμε προμηθεύσει με 150 ηλεκτρικά οχήματα το Costa Navarino Resort, 90 ηλεκτρικά οχήματα στο Grand Resort Lagonisi, 10 ηλεκτρικά οχήματα για την Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Αθηναίων, οχήματα ΑΜΕΑ στον ΟΛΗ, ΟΛΠ και βεβαίως παλαιότερα τα οχήματα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer