Έγινε μέλος: Μάϊος 22, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Megafarm ξεκίνησε την πορεία της από το 1950 και συνεχώς αναπτύσσεται με επιτυχία στην παραγωγή, ποιοτικό έλεγχο & εμπορία αυγών, από κότες που τρέφονται με επιλεγμένες φυσικές τροφές.

Σήμερα, διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στα Μέγαρα και στην Ρόδο. Παράγει και διακινεί 75 εκατομμύρια αυγά τον χρόνο, τα οποία ελέγχονται από εργαστήριο ελέγχου με επιστασία εξειδικευμένου προσωπικού και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρέχει εγγύηση ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα.

Η παραγωγή, η συσκευασία και η διανομή από ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων, διασφαλίζονται από το σύστημα ποιότητας, που εφαρμόζει η εταιρία ISO 9001:2008 και από το σύστημα διαχείρισης για την υγιεινή τροφίμων HACCP.

Επίσης, η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση από τη Δ.Η.Ω. για τα αυγά βιολογικής γεωργίας.

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η εταιρεία φροντίζει έτσι ώστε να παρέχει στους πελάτες της σταθερή ποιότητα των προϊόντων της, καθώς επίσης επενδύει συστηματικά για την ανάπτυξη της εταιρίας σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό παραγωγής και ελέγχου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer