Έγινε μέλος: Αυγ 21, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 με αντικείμενο τα ψυχαγωγικά παιχνίδια και τους αυτόματους πωλητές. Από το 2003 η εταιρεία αντιπροσωπεύει έναν από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και της παγκόσμιας αγοράς στο χώρο των μπιλιάρδων και χόκεϊ, την εταιρεία WIK Sp.

Διάφορα μηχανήματα όπως ποδοσφαιράκια, παιδικά κουνιστά, μπασκέτες και γενικά όποια μηχανήματα έχουν κερματοδέκτη αποτελούν σημείο ενδιαφέροντος για οποιοδήποτε επιχειρηματία σκέφτεται να επενδύσει στην ψυχαγωγία του πελάτη.

Εξοπλισμός παιδότοπων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας σε πολλά μέρη και χώρους στην ελληνική περιφέρεια μας δίνει το προβάδισμα στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στελεχωμένη με ένα έμπειρο δυναμικό, η εταιρεία εστιάζει στην τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με την μέθοδο της συνεκμετάλλευσης (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά της τουριστικής μονάδας).

Φιλοδοξούμε  να γνωριστούμε με κάθε επιχειρηματία σε κάθε σημείο της Ελλάδας και να εξυπηρετήσουμε οποιεσδήποτε απαιτήσεις μας ζητηθούν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer