Έγινε μέλος: Ιουν 05, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H B3D ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 και αποτελεί την υλοποίηση μιας ολοκαίνουριας ιδέας ως αποτέλεσμα μιας εξίσου νέας και πρωτοποριακής τεχνολογίας, του 3D scanning και 3D printing.

Σκοπός μας είναι να εισάγουμε στην καθημερινότητα όλων αυτές τις έννοιες με εφαρμογές και προϊόντα, που στην πραγματικότητα είναι πολυσύνθετα, αλλά τα έχουμε κάνει να δείχνουν απλά κι εύχρηστα για τον καθένα.

Η άμεση χρήση των εφαρμογών τρισδιάστατης σάρωσης (3D scanning) με την χρήση του επαναστατικού τρισδιάστατου σαρωτή EasyTwin και της εφαρμογής The Bobbleshop από την I3DU, καθώς και της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D printing) είναι αυτή, που προσφέρει και την εξοικείωση στον κάθε χρήστη με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη δυνατότητα δημιουργίας τρισδιάστατου ομοιώματος ενός ανθρώπου εντός λίγων δευτερολέπτων.

Η B3D είναι πρωτοπόρος στον ελληνικό χώρο στον τομέα της, ενώ το όραμά μας είναι η συνεχής ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας και της εξέλιξης της 3D τεχνολογίας.

Ο συνδυασμός παροχής υπηρεσιών και διανομής προϊόντων υψηλής ποιότητας είναι καθημερινός μας στόχος, ενώ η άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών μας θεωρείται δεδομένη.

Η Β3D σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά την τεχνολογία, που θα μπει στις ζωές όλων τα επόμενα χρόνια και θα την αλλάξει για πάντα.

Ελάτε να “σαρώσετε” μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πρόσωπό σας, δημιουργήστε το ομοίωμά σας σε τρισδιάστατη μορφή, επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ενδυματολογικών και στυλιστικών προτάσεων, που διατίθενται από την εφαρμογή μας και εκτυπώστε το νέο σας “εγώ”.

Επίσης, ελάτε να σχεδιάσετε με τους απίστευτους 3D μαρκαδόρους μας, δείτε τι σημαίνει 3D εκτύπωση μπροστά στα μάτια σας και προμηθευτείτε 3D προϊόντα από το 3D shop μας, που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Όσο για το πώς και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 3D ομοίωμά σας εμείς το μόνο, που θα κάνουμε είναι να σας δώσουμε μερικές ιδέες κι από εκεί και πέρα η φαντασία του καθενός είναι απλά ο οδηγός.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Σάρωση και 3D εκτύπωση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer