Έγινε μέλος: Απρ 19, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 19, 2016

Η εταιρεία Base Center είναι μια νέα δυναμική εταιρεία, παράγει από το 1994 σε ευρεία κλίμακα χυτοσίδηρες βάσεις τραπεζιών και μεταλλικά έπιπλα, των οποίων η σταθερότητα, η λειτουργικότητα και τα αποκλειστικά σχέδια είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε χώρο απαιτείται.

Στο σύγχρονο εξοπλισμένο εργοστάσιό μας, η κατασκευή των προϊόντων πραγματοποιείται με διεθνείς προδιαγραφές και την εγγύηση της Base Center.

Με τη συνεχή έρευνα των αναγκών της αγοράς, το τμήμα design της εταιρείας ανανεώνει την γκάμα σχεδίων της δημιουργώντας νέες τάσεις στην αγορά.

Η μεγάλη ανθεκτικότητα του υλικού σε συνδυασμό με την ποιότητα εργασίας και τις καλές τιμές μας, δίνουν τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer