Έγινε μέλος: Ιουν 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Benelux Κώστας Οικονόμου Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία των ακολούθων ειδών, για τα οποία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, και τα οποία αφορούν σε επαγγελματική χρήση με ειδικές προδιαγραφές και πιστοποιητικά για υλικά βραδύκαυστα, αντιστατικά, θερμομονωτικά, ηχομονωτικά για ενδοδαπέδια θέρμανση και ISO 9001 ή σε οικιακή χρήση:

- Υπερυψωμένα δάπεδα όλων των τύπων

- Πλαστικά δάπεδα

- Δάπεδα Linoleum

- PVC

- Μοκέτες επαγγελματικής χρήσης (Axminster – Wilton κ.λ.π.)

- Ξύλινα πατώματα

- Κουμπωτά 10 – 12 – 14 mm  

- Πατώματα Laminate (κουμπωτά – άνθυγρα κ.λ.π. κλάση 31 – 32)

- Κουρτίνες bioactive (αντιβακτηριδιακές)

- Αir (για φιλτράρισμα του αέρα & των οσμών, ειδικές για νοσοκομεία)  

- Υφάσματα (ειδικών προδιαγραφών)  

- Ταπετσαρίες τοίχου (με ίνες υάλου - υφασμάτινες - βινυλικές - χάρτινες, με προδιαγραφές ακαυστότητας κ.λ.π.)  

- Πτυσσόμενες πόρτες  

- Χωρίσματα γραφείων

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας και καταξίωσης στο χώρο για περισσότερο από 30 χρόνια, μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί μας έχουν εμπιστευθεί.

Οι εταιρείες μας παρέχουν τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση του εκάστοτε είδους από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα .

Τα εγγυημένα μας προϊόντα καθώς, επίσης, και η παρουσία των εταιρειών μας και μετά την πώληση των προϊόντων (service, τροποποιήσεις κ.ά) από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, παρέχει σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε συνεργάτη μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer