Έγινε μέλος: Μάϊος 09, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Μάϊος 17, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μάϊος 17, 2016
Boutari
Boutari
Boutari
Boutari
Έτος ίδρυσης:
1879

H Οινοποιία Μπουτάρη αποτελεί μία από τις ιστορικότερες & μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του κρασιού. Από το 1879, έχει θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη του ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού, έχει συμβάλλει στην αναβίωση και ανάπτυξη γηγενών οινικών ποικιλιών και επενδύει συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες. Η δραστηριοποίησή της σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και η πληθώρα των διακρίσεων που έχει λάβει έως την καθιστούν άξια πρέσβειρα του ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Είναι η μοναδική εταρεία στον κλάδο του κρασιού που διαθέτει 6 οινοποιεία στην Ελλάδα στις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας, στις ζώνες Ονομασίας Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας (Ο.Π.Α.Π): Νάουσσα, Γουμένισσα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μαντινεία και στην Αττική. Είναι επίσης η πρώτη ελληνική εταιρεία που απέκτησε οινοποιείο στη Νότια Γαλλία, το Domaine de Mayrac.

Την πορεία της εταιρίας μέσα στα χρόνια έχουν σφραγίσει πάνω από 370 εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και σημαντικά βραβεία σε καθιερωμένους διαγωνισμούς.

Με κύριο άξονα το σεβασμό και την επικέντρωση στις ανάγκες του παγκόσμιου καταναλωτή, h Οινοποιίας Μπουτάρη προάγει την κουλτούρα του κρασιού στην Ελλάδα και συμβάλει δυναμικά στην καθιέρωση του ελληνικού ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού διεθνώς. Αυτό το πετυχαίνει προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα κρασιών, κατάλληλα για κάθε περίσταση, με προσιτές τιμές και πάντα σε εξαιρετική ποιότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Κρασιά

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη, Ασία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Αφρική, Ωκεανία
Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer