Έγινε μέλος: Ιουν 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Έπειτα από πολυετή πείρα στον χώρο των τροφίμων ο Νικόλαος Μπρέτας ίδρυσε το 1995 την εταιρεία «Μπρέτας Β. Νικόλαος», η οποία το 2001 μετατράπηκε σε «Bretas Ε.Π.Ε.» με ευρύτερο αντικείμενο και δυναμικότερους στόχους.

Η εταιρεία εδρεύει στο 9° χλμ Λάρισας - Αγιάς σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιείται κυρίως στη διεθνή αγορά (Η.Π.Α., Αγγλία, Γερμανία, Σκανδιναβία, Ιαπωνία, κ.τ.λ.), αλλά και στην εγχώρια αγορά.

Η εταιρεία επεξεργάζεται, τυποποιεί και εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα (ελιές, πιπεριές, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια) βιολογικής και συμβατικής καλλιέργειας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πρώτων υλών αγοράζεται απευθείας από παραγωγούς σύμφωνα με τις προδιαγραφές, που θέτει η επιχείρηση και μεταφέρονται σύμφωνα με τις διατάξεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων στο υποκατάστημα στα Μύρα Λάρισας,  όπου υφίσταται το πρώτο στάδιο επεξεργασίας (ωρίμανση, διαλογή, εκπυρήνωση).

Στην συνέχεια, οι πρώτες ύλες μεταφέρονται στην κεντρική παραγωγική μονάδα στη Λάρισα, όπου γίνεται η τυποποίηση και η συσκευασία σε μεταλλικά δοχεία, γυάλινα βάζα, πλαστικά σκαφάκια, πλαστικές σακούλες με κενό αέρος.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη της στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων και η δημιουργία ενός ονόματος, που θα είναι συνυφασμένο με την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου η «ΒRETAS Ε.Π.Ε.» επενδύει συνεχώς σε συστήματα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας, σε τεχνολογικό εξοπλισμό, σε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και στην δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων και συσκευασιών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer