Έγινε μέλος: Φεβ 11, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
2014
Εργαζόμενοι:
5-9

H CEDO ιδρύθηκε το Μάιο του 2014 στο Παλαιό Φάληρο Αττικής,δημιουργώντας το brand O'bere στο χώρο της κάψουλας συμβατής με μηχανή Nespresso ,καφέ και τσάι,τόσο σε συσκευασία ραφιού όσο και σε μεγάλες συσκευασίες για ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους.

Εισάγει αποκλειστικά γιά την Ελληνική αγορά τα παιδικά φρουτοποτά με χαρακτήρες της Disney's,Rainbow,Mattel κτλ.καθώς και τα παιδικά αναψυκτικά με χαρακτήρες Superman,Hello Kitty,Smurfs,Spong Bob και ένα ενεργειακό αναψυκτικό το Power+.

Πρόσφατα εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιο των αντιπροσωπειών της με την εισαγωγή των μοναδικών προϊόντων Diet Pasta που αποτελούν ένα απόλυτα υγειηνό 100% φυσικό  προϊόν που αντικαθιστά τα ζυμαρικά χωρίς να περιέχει υδατάνθρακες,λιπαρά,ζάχαρη,γλουτένη,κατάλληλο για διαβητικούς ,ανθρώπους που προσέχουν τη διατροφή τους ,πλούσιο σε φυτικές ίνες και με μόνο 6 θερμίδες τα 100 γραμ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer