Έγινε μέλος: Μάϊος 28, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η δημιουργία κάθε προϊόντος μας, αποτελεί για εμάς, μια “ιεροτελεστία”. Από την παραγωγή του, μέχρι την κυκλοφορία του.

Για εμάς, η βιομηχανοποίηση της παραγωγής, αποτελεί άγνωστη έννοια.

Σε κάθε φάση της παραγωγής, συμμετέχει το ανθρώπινο στοιχείο, η ανθρώπινη φροντίδα.

Κάθε προϊόν μας, πριν τεθεί σε κυκλοφορία, “περνάει” περισσότερο από τα χέρια μας και λιγότερο από τα άψυχα μηχανήματα.

Πριν κυκλοφορήσει, θέλουμε να γνωρίζουμε την συμπεριφορά του, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι τα καλλυντικά μας, δεν είναι απλώς χειροποίητα, αλλά ζωντανοί οργανισμοί!

Στα εργαστήρια μας η χρήση απόλυτα φυσικών και φιλικών στην επιδερμίδα συστατικών, αποτελεί προτεραιότητα.

Η επιστημονική μας ομάδα, καθημερινά ερευνά και εφαρμόζει, σε συνεργασία με ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο, νέα συστατικά, μοντέρνα και φυτικά, με σκοπό την δημιουργία πρωτοποριακών συνθέσεων, απαλλαγμένων, από συστατικά τα οποία είτε έχουν κατηγορηθεί για τις βλαπτικές τους ιδιότητες, είτε θεωρούμε εμείς ότι δεν έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές, για χρήση στα αγνά προϊόντα μας.

Τα εργαστήρια Σόδης δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής καλλυντικών από το 1977. Σήμερα αποτελούν ένα από τα λίγα εργαστήρια στην Ελλάδα, με δυνατότητα παραγωγής κάθε μορφής προιόντος (εκτός μακιγιάζ).

Η μακρά μας ενασχόληση στον τομέα αυτόν, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να προτείνουμε κάθε μορφής προιόν, που πιθανόν ζητήσει ο πελάτης μας, είτε σε μορφή bulk, είτε σε έτοιμο προιόν και να προτείνουμε ξεχωριστές συσκευασίες και artworks προσαρμοσμένα στις δικές του ανάγκες και brand name.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer