Έγινε μέλος: Ιουν 26, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία του Χρήστου Αγριανίδη είναι μια οικογενειακή μονάδα παραγωγής ξηρών καρπών και επεξεργασίας φυστικιού.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε παντοπωλεία, delicatessen και σε ξηροκαρπάδικα σε ολη την Ελλάδα.

Η επιχείρηση του Χρήστου Αγριανίδη ιδρύθηκε το 2000 και ξεκίνησε να ψήνει τα φυστίκια από τα χωράφια της αμμουδιάς σε ένα μικρό φούρνο.

Το 2004 πήρε ένα μεγαλύτερο φούρνο και ξεκίνησε να επεξεργάζεται και άλλους ξηρούς καρπούς.

Το 2008 παρότρυνε τους αγρότες της περιοχής να αναβιώσουν ξανά το φυστίκι στην περιοχή. Εκσυγχρονίστηκε η μονάδα και άρχισε ν απαράγει μια μεγάλη γκάμα ξηρών καρπών με πρωταγωνιστή το φυστίκι, που διατίθεται σε όλη την Ελλάδα και έκανα γνωστό το χωριό της Αμμουδιάς. 

Το 2012 ξεκίνησε την παραγωγή του φυστικοβούτυρου, που είχε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο και προχώρησε σε καινούριες γεύσεις με μέλι και κομματάκια φυστικιού.

Το 2013 -2014 ξεκίνησε την επεξεργασία τηγανισμένου φυστικιού, το μοναδικό, που υπάρχει γνωστό σε όλη την Ελλάδα σαν πίνατς. Διατίθεται και με γεύση barbeque. Ξεκίνησε και την παραγωγή πραλίνας φυστικιού χωρίς υδρογονομένα φυτικά έλαια.

Μελλοντικά, θα παραχθούν καινούρια προϊόντα από φυστικοβούτυρο και από φυστίκι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer