Έγινε μέλος: Φεβ 10, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Σύντομη περιγραφή της εταιρείας CLOUD IKE.

 

Η εταιρεία CLOUD IKE, μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με έδρα της τον Πειραιά Αττικής, δραστηριοποιείται πρωτίστως στην πλήρη κάλυψη του φάσματος των χώρων της εστίασης, ενώ αναπτύσσεται και στην εταιρική κάλυψη αναγκών σίτισης και αναλωσίμων ειδών σχετικά με την καθαριότητα τόσο εταιρειών όσο και μεγάλων ομίλων.

 

Ο κύριος πυρήνας ενασχόλησης της εταιρείας μας CLOUD IKE είναι:

Τα γαλακτομομικά προϊόντα, τα αλλαντικά, ο καφές καθώς και οι πρώτες ύλες όπως: το λάδι, η ζάχαρη, το μέλι και τα αρτοσκευάσματα.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χαρτικών, απορρυπαντικών και αναλώσιμων ειδών.

 

Με τη διαθεσιμότητα και ποικιλία όλων των παραπάνω, η CLOUD IKE, στόχο έχει να καλύπτει πλήρως τους πελάτες και συνεργάτες της.

 

Η βασική αρχή και σταθερά της εταιρείας, είναι η εγγύτητα και η άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απαιτητικών  αναγκών όλων των πελατών της, στις πιο προσιτές τιμές, ανάλογες των καιρών που όλοι βιώνουμε, χωρίς να στερούνται ποιότητας, όπως ονομάζεται και ως, «value for money granted”.

 

Άλλωστε όλα μας τα προιόντα και όλες οι διεργασίες που αφορούν την εξυπηρέτηση του πελάτη παρακολουθούνται με γνώμονα την υγιεινή & ασφάλεια τροφίμων, προκειμένου να εξασφαλίσει την ποιότητα, την ασφάλεια και την απαιτούμενη υψηλή υγιεινή σεβόμενη με αυτό τον τρόπο πελάτες, συνεργάτες και καταναλώτες.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της CLOUD IKE είναι πάντα διαθέσιμο να εξελίξει τη δουλειά των πελατών και συνεργατών της, ώστε να δώσει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις βασισμένες πάντα στις πραγματικές ανάγκες και στόχους των εταιρειών.

 

Θα χαρούμε να μας δώσετε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, προκειμένου να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας υγιούς και προσοδοφόρας για όλους συνεργασία. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer