Έγινε μέλος: Δεκ 19, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
COCO-MAT Α.Β.Ε.Ε
COCO-MAT Α.Β.Ε.Ε
Έτος ίδρυσης:
1989
Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα από τις ηγέτιδες στο χώρο των οικολογικών προϊόντων ύπνου (στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα, ανωστρώματα, κρεβατοστρώματα), λευκών ειδών και επίπλων για σπίτια και ξενοδοχεία. Το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυό μας περιλαμβάνει καταστήματα σε 12 χώρες και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Ο στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε τα καλύτερα κρεβάτια στον κόσμο με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Τα κρεβάτια μας φτιάχνονται αποκλειστικά από φυσικά υλικά, επιλεγμένα για να προσφέρουν άριστες συνθήκες ύπνου, χωρίς τη χρήση μεταλλικών ελατηρίων. Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται από φυσικά υλικά ανανεώσιμων πόρων, όπως ίνες κοκοφοίνικα, φυσικό καουτσούκ, μαλλί, βαμβάκι, φύκια, αλογότριχα, μετάξι, λινό, ξύλο και πούπουλο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Πολυτέλεια made in Greece

Πολυτέλεια made in Greece
Deutsche Welle
Ενώ η Ελλάδα υποφέρει από την ύφεση, δεν λείπουν οι επιχειρήσεις που ανθούν και επεκτείνουν συνεχώς τις δραστηριότητές τους- όπως η Coco-mat του Παύλου Ευμορφίδη που μετρά πλέον 30 καταστήματα στο εξωτερικό.
Διαβάστε περισσότερα

Πωλ Ευμορφίδης (Coco- Mat): και η μπουγάτσα καλή είναι, αλλά σε βγάζει το πολύ μέχρι τη Γευγελή

Κέρδος online
Όταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με καταστήματα σε 12 χώρες αποφασίζει να μεταφέρει ο ίδιος, με το ποδήλατο, τα προϊόντα του - ολόκληρα στρώματα! - στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου...
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

HORECA 2015

HORECA 2015

Φεβ 06, 2015 - Φεβ 09, 2015

METROPOLITAN EXPO, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ

10η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer