Έγινε μέλος: Ιουλ 07, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

100% φυσικά χειροποίητα σαπούνια φτιαγμένα από αγνό κρητικό ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης χωρίς συντηρητικά χρώματα, αφριστικούς παράγοντες και έτοιμες σαπουνόμαζες.

Mε τη φυσική του γλυκερίνη που έχει παραμείνει όλη μέσα στο σαπούνι, καθώς οι θερμοκρασίες δεν υπερβαίνουν την θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Από το 2011 αποφασίσαμε να ασχοληθούμε επαγγελματικά με το σαπούνι, θέλοντας να δώσουμε και σε σας ένα αγνό παραδοσιακό προϊόν. Ξυπνώντας ίσως και σε εσάς γλυκές αναμνήσεις. Ένα προϊόν που το ξεχάσαμε με την πάροδο του χρόνου, περνώντας σε μια εποχή πλήρως βιομηχανοποιημένη και άκρως καταναλωτική. Ένα σαπούνι που είναι φτιαγμένο με μεράκι από μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια με μεγάλη αγάπη για τον τόπο της και τα προϊόντα του. Με την ελιά και το λάδι να έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας θεωρώντας το ως θείο δώρο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer