Έγινε μέλος: Ιουν 24, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Δεκ 13, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Δεκ 13, 2016
Crist
Crist
Crist
Crist

Ταξιδέψτε μαζί μας στην ποιότητα

 

Η Crist Bed Linen Industry δραστηριοποιείται από το 1971 στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα για Ξενοδοχειακό, Νοσοκομειακό και Ναυτιλιακό εξοπλισμό. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται  σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με νήματα εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν εγγυημένη αίσθηση χαλάρωσης και απόλαυσης, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλα για σκληρή επαγγελματική χρήση με μεγάλη διάρκεια «ζωής» που αποδεδειγμένα μειώνουν τα κόστη αγοράς τους.

 

Ξεφυλλίζοντας τη νέα μας συλλογή  Crist Eco Friendly Produced, μπαίνετε αυτόματα μέσα σ’ ένα διαφορετικό κόσμο, γεμάτο ποιοτικά υλικά, πρωτοποριακές ιδέες και σχέδια. Υπεύθυνη για την δημιουργία αυτού τού διαφορετικού κόσμου είναι η ομάδα των έμπειρων στελεχών μας, που προβλέποντας τις ανάγκες τού επαγγελματία, οι οποίες ολοένα γίνονται μεγαλύτερες, προσφέρει λύσεις που μόνο μια εταιρεία με την διορατικότητα της Crist θα μπορούσε να επινοήσει.

 

Με μοναδική ικανότητα να αξιοποιούμε τη μεγάλη μας εμπειρία και την βαθιά γνώση τής αγοράς, έχουμε αναπτύξει μια διαφορετικότητα που αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημά μας για να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας πραγματική υπεραξία στην επιλογή τους.

 

Επιδίωξή μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας μας, καθώς με την χρήση τους θα διαπιστώσουν τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μεγάλα πλεονεκτήματα που προσφέρουν

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Σεντόνια Μαξιλάρια Μαξιλαροθήκες Παπλώματα Παπλωματοθήκες Κουβέρτες Προστατευτικά Στρώματος
Παραγωγός & Διανομέας: Υφάσματα Επιπλώσεων Ριχτάρια Προστατευτικά Καλύμματα Επίπλων & Εξοπλισμού
Παραγωγός & Διανομέας: Πετσέτες Φαγητού Τραπεζομάντηλα & Ναπερόν Καλύμματα Καρέκλας Φούστες Μπουφέ Καλύμματα για Συνεδριακά Τραπέζια Τραβέρσες
Παραγωγός & Διανομέας: Κουρτίνες Κουρτινόξυλα, Ράγες & Αξεσουάρ Κουρτινών
Παραγωγός & Διανομέας: Πετσέτες Μπουρνούζια Πετσέτες Spa
Παραγωγός & Διανομέας: Λεκάνες & Καλάθια Απλύτων
Παραγωγός & Διανομέας: Σουπλά

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ISO 9001

ISO 9001

Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η εταιρία μας, είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008. Πρόσθετα φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

HORECA 2016

HORECA 2016

Φεβ 12, 2016 - Φεβ 15, 2016

Athens Metropolitan Expo

Η Crist συμμετείχε και φέτος στην 11η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από τις 12...

Διαβάστε περισσότερα

10η HORECA 2015

10η HORECA 2015

Φεβ 06, 2015 - Φεβ 09, 2015

Athens Metropolitan Expo

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Crist, στη 10η ΗΟ.RE.CA που διεξήχθη από την Παρασκευή 6 ως και...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer