Έγινε μέλος: Ιουν 10, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Στηριζόμενη σε μια πλούσια κληρονομιά εμπειριών και τεχνογνωσίας, η CSM Hellas αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία διάθεσης πρώτων υλών λιπαρών, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην ελληνική αγορά.

Κάθε επιπλέον χρόνο, που διανύουμε, θέτουμε τα standards ποιότητας στην ελληνική αγορά και μένουμε πιστοί στη διασφάλιση της ανάπτυξης και βελτιστοποίησης των προϊόντων μας.

Καθημερινά χιλιάδες επαγγελματίες εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, προσθέτοντας γεύση και ποιότητα στο τραπέζι του τελικού καταναλωτή (ή υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία).

Κινητήριος δύναμή μας, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας και η πρωτοπορία στα προϊόντα μας.

Στηρίζουμε τους πελάτες μας με διαρκή και αποτελεσματική κάλυψη από το έμπειρο τεχνικό επιτελείο μας.

Οι συνεργάτες μας στο διεθνές δίκτυο μας εξασφαλίζουν πρόσβαση σε γνώσεις και ιδέες από όλες τις αγορές προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα, τις οποίες μεταφέρουμε σε εσάς, ώστε να σας καταστήσουμε πιο ανταγωνιστικούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer