Έγινε μέλος: Ιουν 30, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Από το 1970, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εμπορία και εφαρμογή συστημάτων σκίασης και στέγασης.

Η συνεργασία μας με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους του χώρου, ακόμα και σε αποκλειστική διάθεση, μας φέρνει σε θέση να προσφέρουμε λύση ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην απαράμιλλη ποιότητα των υλικών, που χρησιμοποιούμε, στο πρωτοποριακό τους design, καθώς και στην συνεχή ανανέωση της γκάμας μας.

Από το 2012, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται, επίσης, στην σχεδίαση και κατασκευή εφελκυόμενων μεμβρανών (tensile membrane structures).

Όλα τα παραπάνω μας έχουν δώσει μια κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη πολλών αρχιτεκτονικών γραφείων, τεχνικών εταιρειών, και interior designers.

Με την πολυετή μας εμπειρία, έχουμε καταλήξει στο ότι τίποτα δεν μας ενθουσιάζει περισσότερο από έναν ικανοποιημένο πελάτη μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer