Έγινε μέλος: Οκτ 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία DIAMANTIDIS S.A. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα, με περισσότερα από εβδομήντα σημεία πώλησης. Η ίδρυση της χρονολογείται το 1975 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Κατέχοντας ένα ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και 40 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής μοντέρνων επίπλων εσωτερικής κατοικίας, όπως κρεβατοκάμαρες, κομοδίνα, τραπεζαρίες, τραπεζάκια για χονδρική και λιανική πώληση.

Διαθέτοντας πλέον πολύχρονη εμπειρία διευρύνει τις δραστηριότητες της στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων δημιουργώντας την DIAMANTIDIS CONTRACT.

Το team της εταιρίας:

- Μελετά: Κάθε χώρος βάσει της ιδιαιτερότητας του χρήζει την απαραίτητη μελέτη, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί κάθε επιφάνεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

- Σχεδιάζει: Μετά από την ακριβή μελέτη του χώρου, το σχεδιαστικό team της εταιρίας, διαμορφώνει συγκεκριμένες προτάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών για ένα άψογο αποτέλεσμα τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

- Κατασκευάζει: βάσει του εγκεκριμένου σχεδίου τα έπιπλα και τις ξυλεπενδύσεις, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό επιβλέπει όλα τα στάδια κατασκευής ώστε το αποτέλεσμα να πιστοποιεί την αρχική διακοσμητική πρόταση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer