Έγινε μέλος: Απρ 19, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 19, 2016

Η Donuts Duck είναι η κορυφαία εταιρία έτοιμων προς κατανάλωση κατεψυγμένων donuts στην ελληνική αγορά. Οι παραγωγικές της δυνατότητες, την καθιστούν καθοριστική εξαγωγική δύναμη και την πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παραγωγής κατεψυγμένων donuts στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η απαράμιλλη δυναμική της εταιρίας στηρίζεται στην πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής της, που αποτελεί πρότυπο τεχνολογικής εξέλιξης. Η Donuts Duck ιδρύθηκε το 2002, θέτοντας υψηλούς στόχους σε ό,τι αφορά την πρωτοπορία και την υψηλή ποιότητα. Επένδυσε σε χρόνο και χρήμα και αξιοποίησε την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα και την επιμονή των ανθρώπων της, προκειμένου να παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους. Η Donuts Duck βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της προτίμησης των πελατών του χώρου των αρτοσκευασμάτων.

Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται γνωστές βιομηχανίες προϊόντων ζύμης, αλυσίδες καταστημάτων, ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ καθώς και οι μεγαλύτερες εταιρίες χονδρεμπορίου. Η πρότυπη, πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη εργοστασιακή μονάδα της Donuts Duck, βρίσκεται στη Βιομηχανική Ζώνη στη Μαγούλα Αττικής, καλύπτει έκταση 3.000 τ.μ. και έχει δυνατότητα παραγωγής και συσκευασίας 8.000 τεμαχίων την ώρα, σε μια τεράστια ποικιλία κωδικών.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική επένδυση, χάρη στην οποία η εταιρία εδραίωσε την ηγετική της θέση στην αγορά, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Η Donuts Duck, σε ολόκληρη την επιτυχή πορεία της, επενδύει διαρκώς στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα: την επιλογή πρώτων υλών ύψιστης ποιότητας, τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, την άριστη εκπαίδευση του προσωπικού και την υποδειγματική τήρηση όλων των απαιτήσεων της ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με την υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer