Έγινε μέλος: Ιουν 29, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Δυναμική Α.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάιο του 2013 και καθώς είναι προσανατολισμένη στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει συνολικά 14 άτομα στην διάθεσή τους για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Ενώ, όλοι οι υπάλληλοι της "Δυναμικής" είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στην Ελληνική αγορά, ακολουθούν σε μόνιμη βάση σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για να ενημερώνονται για τις καινοτομίες της αγοράςκαι τον ανταγωνισμό.

Η έδρα της εταιρείας φιλοξενείται σε νέες εγκαταστάσεις 7.000 τετραγωνικών μέτρων, στρατηγικά τοποθετημένες στις Αχαρνές, παράπλευρα στον κόμβο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, σημείο, που διευκολύνει την διασπορά του στόλου σε όλα τα σημεία της Αττικής αλλά και της περιφέρειας.

Η Δυναμική είναι η μόνη χονδρεμπορική μονάδα στην Ελλάδα, που διαθέτει ψυγείο συντήρησης κρασιών 850 τ.μ. στις αποθήκες της, ενώ με εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει συμβουλευτικές παροχές στους πελάτες της για τις οινικές τους ανάγκες.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 10 φορτηγά, ενώ επανδρώνεται με 7 οδηγούς, 7 βοηθούς οδηγών και 10 βοηθούς αποθήκης.

Κατά περιόδους, προστίθενται στο δίκτυο διανομής και φορτηγά δημοσίας χρήσης για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας.

Η Δυναμική Α.Ε. παράλληλα με την κύρια, αυτή, δραστηριότητά της, διατηρεί ένα portfolio εξειδικευμένων προϊόντων, που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά για την Ελλάδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer