Έγινε μέλος: Μαρ 04, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Απρ 14, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 14, 2016

Η e-nt Solutions ιδρύθηκε στα μέσα του 2005 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες.

Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των υπαρχόντων μηχανογραφικών αναγκών του πελάτη αλλά και η μελέτη και υλοποίηση των νέων επαγγελματικών αναγκών.

Με σύμμαχό μας την συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση μας, σε Συστήματα Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους, η e-nt Solutions γίνεται πολύτιμο όπλο στην εύρεση της πλέον αποτελεσματικής λύσης για την εταιρία σας, "τη στιγμή ακριβώς που τη χρειάζεστε".

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Προσφέρουμε πολλές επιλογές ανάπτυξης και εγκατάστασης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, με επιτόπου εγκαταστάσεις προϊόντων τρίτων κατασκευαστών μαζί με την εγκατάσταση των λογισμικών, εξασφαλίζοντας πιστοποιημένη συνδεσιμότητα.
Διανομέας: Λογισμικά POS Συσκευές POS

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer