Έγινε μέλος: Ιουν 30, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Λίγα λόγια για εμάς ή αλλιώς γιατί να επιλέξετε την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου:

- Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών της: Web Design, Web Development, Web Marketing, Web Hosting

- Όλες οι ιστοσελίδες, που αναπτύσσουμε εμφανίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης (SEO - Search Engine Optimization)

- Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη

- Έχουμε υψηλότατη γνώση των κανόνων ασφαλείας κατά τον προγραμματισμό μιας ιστοσελίδας

- Έχουμε υλοποιήσει ιδιαίτερα σύνθετα και περίπλοκα έργα, η άψογη λειτουργία των οποίων μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και ταυτόχρονα μας γεμίζει σιγουριά ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση

- Η ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η ιστοσελίδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διακρίνονται για το υψηλότατο επίπεδο ασφαλείας. Ίσως τα πιο σύνθετα έργα, που έχουμε υλοποιήσει.

Οι κανόνες ασφαλείας, που ακολουθήσαμε, τα καθιστούν αναμφίβολα από τα πιο ασφαλή (αν όχι τα πιο ασφαλή) site στη χώρα μας.

Οι επιθέσεις των hacker είναι αμέτρητες και καθημερινές

- Η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ του Ομίλου Καλοφωλιά, μία από τις πιο ιστορικές, απέκτησε το 2008 ίσως την καλύτερη ιστοσελίδα μεταξύ των ανταγωνιστών της  

- Το Police Online, είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα πληροφορικής, που έχουν υλοποιηθεί στη χώρα μας.

Η εταιρεία μας, δημιούργησε την web εφαρμογή, όπου οι πολίτες ενημερώνονται για το στάδιο, στο οποίο βρίσκεται το αίτημά τους.

- Το easygnosis.com, η πρώτη πλατφόρμα interactive e-learning, η οποία υλοποιήθηκε με Learning Management System (LMS), αποκλειστικά αναπτυγμένο από ελληνική εταιρεία.

Δεν ξεχωρίζουμε τους πελάτες μας σε μικρούς ή μεγάλους. Για εμάς, είναι όλοι πολύ μεγάλοι.

Ασφαλώς κάποιοι είναι πιο αναγνωρίσιμοι, αλλά δεν έχει καμία σημασία πέραν ενός καλού portfolio.

Ίσως και γι’ αυτό, μας έχουν ανταμοίψει με το πιο σημαντικό πιστοποιητικό για εμάς, την εμπιστοσύνη, που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

Περισσότεροι από το 48% έχουν προέλθει από σύσταση άλλων πελατών. Ο e-δικός συνεργάτης στο internet δε θα μπορούσε να μην βρίσκεται δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

Το after sales service είναι μάλλον ένα από τα πιο δυνατά μας σημεία. Για εμάς η συνεργασία, δεν τελειώνει στην κατασκευή της ιστοσελίδας, αλλά τότε αρχίζει.

Το περιβόητο και χιλιοειπωμένο ROI (Return On Investment) ή αλλιώς η επιστροφή της επένδυσης δεν είναι μια φράση κλισέ για εμάς.

Λειτουργούμε πρώτα απ’ όλα ως σύμβουλοί σας, αναλύουμε και μελετάμε τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, διαφωνούμε μαζί σας όταν πρέπει (αν πρέπει) και εν συνεχεία υλοποιούμε.

Έχουμε αναπτύξει ιστοσελίδες σχεδόν για το σύνολο των υπηρεσιών.

Αυτό μας έχει γεμίσει εμπειρίες και ξέρουμε πως και τι περιμένει να δει όχι ο κάθε πελάτης μας, αλλά ο πελάτης του.

Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες internet. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο καλοί και σε άλλα αντικείμενα και δε μας αρέσει να λέμε ότι κάνουμε κάτι, αν δεν το κάνουμε άριστα.

Τέλος, απολαμβάνουμε αυτό, που κάνουμε. Είμαστε μια ομάδα, που περνάει καλά στο χώρο εργασίας.

Ο καθένας μας κάνει τη δουλειά του πολύ καλά και τα αποτελέσματα είναι «Οι δουλειές μας να δουλεύουν για λογαριασμό σας».

Ό,τι δημιουργούμε πρέπει να αρέσει πρώτα απ’ όλους σε εμάς.

Δεν το καταφέρνουμε, βέβαια, πάντα (τα θέλω μας και οι γνώσεις μας, δεν συμπίπτουν με των πελατών μας).

Α, και κάνουμε λάθη. Ναι, και τα αναγνωρίζουμε. Και μαθαίνουμε από αυτά. Πλέον, και με τόση εμπειρία, ελάχιστα.

Αλλά να είστε σίγουροι ότι και στη μεταξύ μας συνεργασία, αν κάνουμε θα το παραδεχτούμε.

Εκνευριζόμαστε να συνεργαζόμαστε με «ξερόλες» και δε θέλουμε να είμαστε και εμείς τέτοιοι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες Web Design και Web Development
Πάροχος υπηρεσιών: Web Strategy, On line Marketing μέσω Social Media, Διαφήμιση μέσω Google Adwords

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer