Έγινε μέλος: Μαρ 21, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Απρ 04, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 04, 2016

Η αρχέγονη ιστορία του ελαιολάδου συναντά τη δική μας ευαισθησία και αγάπη για τον ευλογημένο καρπό το 1974. Έκτοτε, το ελαιοτριβείο της οικογένειάς μας στα Τσουκαλαίικα Μεσσηνίας ασχολείται με συνέπεια και ευθύνη με το δώρο της φύσης στον άνθρωπο.

Εκσυγχρονισμένο πλέον με οικολογικά και σύγχρονα μηχανήματα, με αστείρευτη γνώση και εμπειρία, μπορεί να σας προσφέρει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης κορωνέικης ποικιλίας. Το ελαιοτριβείο Ελλαδικό σας δίνει την ευκαιρία να γευτείτε το λάδι ακατέργαστο και αφιλτράριστο όπως ακριβώς το γεύονται όλοι οι τοπικοί παραγωγοί.

Το ελαιοτριβείο μας είναι πιστοποιημένο για την παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου ΠΟΠ Καλαμάτα από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό “ΔΗΜΗΤΡΑ “, και το εμπιστεύονται πολλά καλά εστιατόρια από όλη την Ελλάδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Ελαιόλαδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer