Έγινε μέλος: Ιουν 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Ελβίδα Τρόφιμα Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία τροφίμων με μακρόχρονη παράδοση στην αξιοπιστία, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα των προιόντων της.

Ξεκινώντας από το χώρο του ψητοπωλείου και επικεντρώνοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του χώρου, όσο μικρή και αν ήταν κατάφερε σε λίγα χρόνια να αποκτήσει ηγετική θέση αποτελώντας σημείο αναφοράς.

Χαρακτηριστικά, η εταιρεία ήταν η πρώτη, η οποία εισήγαγε τη συμβουλευτική πώληση διπλά στον επαγγελματία με ενέργειες marketing επικεντρωμένες στις ανάγκες του.

Τα τελευταία χρόνια κάνοντας σταθερά βήματα προόδου κατάφερε να εξελιχθεί σε εταιρεία παραγωγής τροφίμων υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα οποία να ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονού καταναλωτή, αλλά και του επαγγελματία, που αναζητά συνεχώς καινοτόμες ιδέες/ λύσεις για την επιχείρηση του.

Στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της στη Δυτική Αττική, υλοποιώντας επενδύσεις τόσο σε κτιριακό όσο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί υπερβαίνοντας σταθερά τις υψηλές προσδοκίες των πελατών της.

Τόσο οι πιστοποιήσεις της, σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαικές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, όσο και οι μακροχρόνιες συνεργασίες της με κορυφαίους προμηθευτές κρέατος και πρώτων υλών εγγυώνται ασφάλεια και ιδανική σχέση ποιότητας/ τιμής.

Τέλος, πάνω και πέρα από όλα, η εταιρεία είναι υπερήφανη για το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο παρόλη την δύσκολη περίοδο, που διανύουμε συνεχώς αυξάνεται και εξελίσσεται.

Αυτό πρόκειται να αποτελέσει και τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας τα επόμενα χρόνια. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Γεύματα Κρεατικών
Παραγωγός & Διανομέας: Κρέας Μπιφτέκια & Κεφτέδες Διανομέας: Πουλερικά
Παραγωγός: Αλλαντικά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer