Έγινε μέλος: Νοε 19, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
1968
Εργαζόμενοι:
250-499
Έσοδα:
€10000000 ανά έτος

Η ΕΣΚΑΡΚΟΜ Α.Ε. αποτελεί μία Ελληνική εξαγωγική εταιρία επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων, με έδρα στον δήμο Σκύδρας του νομού Πέλλας.

Έχουμε δυο βιομηχανικές μονάδες.

Στην μια παράγουμε και εξάγουμε από το 1968 κατεψυγμένα σαλιγκάρια με σκορδοβούτυρο (escargots préparés au beurre) και φιλετάκια σαλιγκαριών σε κονσέρβα.  

Στην άλλη παράγουμε και εξάγουμε από το 1989 κατεψυγμένα φρούτα(IQF) με κύρια προϊόντα τα εκπυρηνομένα  κεράσια, τα μισά βερίκοκου, όπως και τους κύβους ροδάκινου και βερίκοκου.

Η δυνατότητα επεξεργασίας των εγκαταστάσεων μας πλησιάζει τους τρείς χιλιάδες τόνους ζωντανών Σαλιγκαριών και είκοσι χιλιάδες τόνους Φρούτων ετησίως.

Κύρια αγορά για εμάς, όσο αφορά τα σαλιγκάρια ήταν και είναι αυτή της Γαλλίας, η οποία είναι και η κύρια αγορά παγκοσμίως για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Παράλληλα, εξάγουμε σε όλον τον κόσμο (κυρίως σε Καναδά, Η.Π.Α., Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία, Σουηδία κα) τόσο με ιδιωτικές ετικέτες όσο και με το δικό μας brand, ‘Delys escargots’. Η παρουσία μας είναι συνεχής όλα αυτά τα χρόνια στα ράφια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών σουπερμάρκετ όπως και στις κουζίνες επιλεγμένων εστιατορίων και μπιστρό του εξωτερικού όσο και της Ελλάδος.

Τα φρούτα μας προορίζονται για βιομηχανικούς πελάτες της γαλακτοκομικής και ζαχαροπλαστικής βιομηχανίας. Οι εξαγωγές γίνονται επί το πλείστον στην κεντρική Ευρώπη αλλά και στις Η.Π.Α., Ρωσία, Νέα Ζηλανδία κ.α..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer