Έγινε μέλος: Αυγ 03, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία μας κατασκευάζει, εισάγει και εμπορεύεται στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες, πτυσσόμενους καναπέδες-κρεβάτια, μικροέπιπλα, υφάσματα επιπλώσεων και κουρτίνες.

Προμηθεύουμε παρόμοια είδη σε πολλά μικρά και μεγάλα καταστήματα.

Υπάρχουν πολλοί τύποι στρωμάτων με διαφορετικά ελατήρια και σε διάφορες σκληρότητες. Όλα τα στρώματα παράγονται σε όποια διάσταση επιθυμεί ο πελάτης, καλύπτονται δε από πολυετή εγγύηση, καθώς και τα κρεβάτια μας.

Οι καναπέδες κατασκευάζονται από φουρνιστή οξιά και παράγονται σε όποια διάσταση επιθυμείτε. Το ίδιο και οι πτυσσόμενοι καναπέδες – κρεβάτια.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία υφασμάτων και δερμάτων για την ταπετσαρία των καναπέδων και των κρεβατιών, εισαγωγές των γνωστότερων οίκων της Ευρώπης.

Αναλαμβάνουμε την επίπλωση κάθε χώρου του σπιτιού : κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, γραφείο, παιδικό δωμάτιο, του κήπου και λοιπών εξωτερικών χώρων.

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών επιπλώσεων γραφείων, καφέ, κλπ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer