Έγινε μέλος: Ιουν 10, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Εuricom Hellas ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1998 στην περιοχή της Χαλάστρας και οι εγκαταστάσεις της είναι από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης με ετήσια δυναμικότητα που υπερβαίνει την Ελληνική εγχώρια παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, το αντικείμενο της Εuricom Hellas είναι η επεξεργασία - λεύκανση και η τυποποίηση - συσκευασία ρυζιού.

Η βιομηχανική μονάδα του εργοστασίου είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ελέγχου ποιότητας.

Η παραγωγική της δυναμικότητα ανέρχεται σε 500 τόνους ημερησίως.

Η εταιρεία ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα τον Μάρτιο του 1999 πραγματοποιώντας αξιόλογες εξαγωγές από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και εκτελώντας με απόλυτη επιτυχία εθνικές και κοινοτικές επισιτιστικές βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% της παραγωγής της εξάγεται ανά τον κόσμο.

Η Εuricom Hellas εξειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ρυζιού όλων των ποικιλιών.

Μέσω της εξειδίκευσης αυτής, συνεργάζεται με κορυφαίους παραγωγούς, εισαγωγείς και διανομείς τροφίμων παγκοσμίως.

Κατά συνέπεια, η Εuricom Hellas μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας ρύζι σε χαμηλό κόστος και να το παραδώσει στους πελάτες της άμεσα και με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η Εuricom Hellas έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης (ΑBS Group) σύμφωνα με το πρότυπο HACCP, ΕΛΟΤ 1416.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer